Hodnocení obchodu

5,0 181 hodnocení
5
179x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
TA Avatar autora Tomáš Adamovič | 25.9.2022
Jsem velmi spokojen s komunikací obchodu.
MR Avatar autora Miroslav Ryneš | 22.9.2022
Zdravím celou rodinu Koutných.????????
JS Avatar autora Josef Sedláček | 21.9.2022
JS Avatar autora Jan Sieratovský | 19.9.2022
HK Avatar autora Helena Kopecká | 15.9.2022
Absolutní spokojenost, paní prodavačka se nám věnovala, nechala vyzkušet více velikostí i barev, ochotně poradila. V dnešní době až s údivem..... Vřele doporučuji...????????????
MT Avatar autora Milan Talian | 30.8.2022
MF Avatar autora Michaela Falešníková | 29.8.2022
Nakupovala jsem přes e-shop. Velmi rychlé dodání. Nemám co vytknou, vřele doporučuji tento obchod.
KH Avatar autora Kateřina Havlíčková | 28.8.2022
Byli jsme se jen podívat na prodejně a odcházeli jsme s kompletním pánským oblekem, košilí a motýlkem. Velice ochotná paní prodavačka na správném místě. Krásný materiál a precizně provedená práce šití.
Avatar autora Ivana Šindelářová | 22.8.2022
JP Avatar autora Jiří Polák | 20.8.2022
Avatar autora Ivana Šindelářová | 19.8.2022
MF Avatar autora Martin Franěk | 13.8.2022
Rychle doručeno, skvěle padne, supr zpracování.
MH Avatar autora Markéta Herynková | 10.8.2022
Super rychlost doručení, tričko krásně zabalené, materiál a zpracování kvalitní, velká spokojenost.
LH Avatar autora Lucie Hornofová | 25.7.2022
Pěkná nabídka pánského oblečení. Kupovala jsem přes e-shop pánské tričko. Objednávka byla rychle vyřízena, během pár dní jsem měla balíček doma.
AK Avatar autora Anna Klečková | 7.7.2022
Již jsem zde psala recenzi dříve. Dnes ráno telefon přímo s obchodem, sami se ozvali na základě emailu. Naštěstí mezitím objednávka dorazila (tudíž jsem situaci již neřešila), ale bohužel mi poslali špatné sledovací číslo zásilky. Proto nebylo možné vysledovat zda je objednávka na cestě. Omluva ze strany obchodu. Nyní tedy měním recenzi a jsem vděčná, že obchod komunikuje.
RP Avatar autora Robert Paulů | 29.6.2022
JV Avatar autora Jaroslav Vízner | 29.6.2022
Naprosto perfektní! Střih a materiál saka je velmi kvalitní, zpracování precizní. Odpovídá tabulce velikostí dle výrobce. Sedí skvěle! Navíc, rychlé doručení. Určitě diporučuji.
EZ Avatar autora Eva Zabranova | 27.6.2022
MJ Avatar autora Martina Jílková | 26.6.2022
Doporučuji.vše v pořádku.
MH Avatar autora Marie Holásková | 24.6.2022
Užasná spolupráce - objednáte a nejpozději za 2 dny máte doma. Tentokrát to bylo ještě rychleji - již druhý den po objednání. Velikost i kvalita k naprosté spokojenosti, manžel si nemůže vynachválit. Tomu říkám správný a seriózní on-line prodej, i vstřícnost personálu. Mockrát děkuji.
Nahoru
181 položek celkem